Saturday, 21 April 2012

Surprizë për Gracianon; Dëshira për t’u futur në BB dhe takimi me motrën e tij

Është koha për të folur për Gracianon, dëshira e të cilit për t’u bërë pjesë e BB ka qenë aq e madhe saqë është lutur pafund që ajo të bëhej realitet. Në prag të ndërrimit të viteve, ai ka shkuar në mesnatë në qendër të Tiranës, ku vendoset bredhi tradicional i festave dhe është lutur që Babagjyshi t’i plotësonte dëshirën e futjes në BB. Ky moment shumë gazmor është xhiruar nga ai, e do të shfaqet sonte.

Arbana i fton të gjithë banorët të shohin një filmim amator, të lartpërmendur. Më pas, Arbana i thotë Gracianos të shkojë në dhomën e rrëfimit ku gjen një fustan të vogël dhe një palë këpucë, të cilat ia ka dhuruar ai motrës së vogël për ditëlindje. Ai shikon një klip, ku ka folur për motrën dhe se sa i mungon gjatë ditëve në BB e më pas sheh një klip ku motra e tij i shkruan në letrën e saj të parë: “Më ka marrë malli shumë, të dua e të kam zemër” e po ashtu bën një kërcim për të.

Së fundi, Graciano kthehet në sallon ku gjen surprizën më të madhe: motra e tij gjendet aty. Ai gëzohet shumë dhe menjëherë e merr në krahë, ndërsa motra e vogël përlotet nga emocionet. Graciano e motra e tij bëjnë një kërcim në sallon, ç’ka është mjaft emocionuese.
- - - - - - - - - -
Translation by Google:
It is time to talk about Gracianon, whose desire to become part of BB has been so great that is endlessly praying for it to become reality. On the eve of New Year, he has gone at midnight in the center of Tirana, where traditional holiday fir placed and prayed to Santa to fulfill the desire of joining the World Bank. This shoot is very light-hearted moment from him, will appear tonight. Arbana invites all residents to see an amateur footage, above. Then, says Gracianos Arbana go to confession room where he finds a small dress and a pair of shoes, which he has bestowed on little sister's birthday. He watches a clip, where he spoke to his sister and how much is missing in BB during and after seeing a clip where his sister wrote in her first letter: "I miss a lot, and I love you heart "and also makes a jump for it. Finally, Graciano back to the salon where he finds the greatest surprise: his sister is there. He gets very excited and immediately takes on the wings, while younger sister përlotet of emotions. Graciano his sister make a jump in the salon, what is quite exciting.

No comments:

Post a Comment