Friday, 30 March 2012

Prova e Surprizave;- Meti fiton një surprizë bashkë me Edgarin, Françeskën dhe Lorenën

Banorët futen brenda dhe fillojnë që të hanë e të merren me gatimin. Ata shpesh bisedojnë për provën dhe ankohen për mungesën e ushqimeve dhe sidomos të cigareve. Në një moment bie telefoni i provës së surprizave. Meti ndodhet më pranë dhe e ngre i pari telefonin.
Vëllai i Madh u komunikon banorëve me zë “meti ke përfituar një surprizë së bashku me Edgarin, Françeskën dhe Lorenën”.
Françeska kërcen përpjetë nga gëzimi dhe shkon përqafon Metin duke thënë më pas “ta dini, unë nuk puth njeri”. Banorët fillojnë që të hamendësojnë se cila mund të jetë prova që duhet të kalojnë për të përfituar më pas surprizën.

Banorët fillojnë të hedhin edhe ide të ndryshme se çfarë mund të përfitojnë. Ai zakonisht ata mendojnë cigare, por Françeska nuk mendon kështu, pas Meti që është protagonisti kryeson i kësaj provë, nuk pi duhan.
- - - - - - - - - -
Translation by Google:

No comments:

Post a Comment