Saturday, 24 March 2012

Ermira lë shtëpinë;- Hapet një televotim për më të preferuarit

Pasi banorët futen në shtëpi dhe Arbana fillon që të lexojë përsëri zarfin me emrin e banorit që do të largohet nga shtëpia. E ndërsa ajo lexon zarfin në shtëpi bie qetësia dhe situata bëhet shumë emocionuese.
Banori i radhës që i shpëton eliminimit është Graciano dhe pas tij edhe Lorena i shpëton eliminimit këtë javë.

Midis Anilës dhe Ermirës është kjo e fundit ajo që largohet përfundimisht nga shtëpia.
Për Ermirën aventura Big Brother përfundon këtu. Pasi përshëndetet me banorët Ermira niset për në studion e Big Brother.

Në këtë moment Arbana hap zyrtarisht një televotim. Këtë herë do të votohet për më të preferuarit e publikut. Banorët më të votuar të fitojnë imunitet për dy javë.
- - - - - - - - - -
Translation by Google:
Once people enter the house and Arbana starts to read again the envelope with the name of the occupant to be away from home. While she reads at home envelope falls calm and the situation becomes more exciting.
resident of the order of elimination is saving his Graciano and after the Lorena escapes elimination this week. Anilës and Ermirës Among the latter is what ultimately leave the house. Big Brother For Ermirën adventure ends here. Once hailed by residents Ermira studio heads to Big Brother. At this moment a televotim Arbana officially opened. This time will be voting for a favorite of the public. Residents vote to win immunity for two weeks.

No comments:

Post a Comment