Wednesday, 21 March 2012

Ermali tregon historinë e tij të dashurisë; Françeska mërzitet dhe qan

I fundit që e mbyll Provën e Dashurisë është Ermali. Ai ulet pranë zemrës së thyer dhe fillimisht shprehet se nuk është i sigurtë nëse ka zgjedhur zëmrën e duhur. Ermali fillon të tregojë për historinë e tij të dashurisë, ndërsa Françeska që ndodhet aty ka filluar që të qajë. Ajo duket shumë e mërzitur teksa dëgjon edhe Ermalin që të tregojë historinë e tij të dashurisë.

Ermali tregon se ka njohur një vajzë më të cilën ka pasur një lidhje dhe që në momentin që ai hyri në Big Brother ishte bashkë me të por tashmë nuk është i sigurtë nëse lidhja e tij vazhdon apo ka përfunduar. Ermali nuk flet shumë duke kërkuar mirëkuptimin e banorëve thotë se e ka shumë të vështirë që të flasë për ndjenjat e tij. Ai thotë se fillimisht i ka parë femrat si objekt seksi, ndërsa me këtë vajzë gjithçka ka qenë ndryshe. Banorët i thonë se ai ka ndryshuar në fytyrë, ndërsa tregon se kjo i ndodh ngaqë gjendet në vështirësi të flasë për një gjë të tillë dhe përfundon rrëfimin e tij.

Meti që e ka vënë re se Françeska po qan i kërkon që të dalin jashtë për të pirë cigare. pasi dalin jashtë ai e pyet Françeskën përse është mërzitur dhe Françeska duke qarë pëshpërit “babi nuk di asgjë”. Më pas ajo thotë se nuk është vetëm kjo, por shumë gjëra bashkë duke përmendur edhe rrëfimin e Ermalit.

Jashtë dalin edhe banorë të tjerë ku Anila dhe Liami pyesin Françeskën se përse është mërzitur, por ajo dëshiron që të flasë. Ata fillojnë të komentojnë provën duke thënë se Prova e Dashurisë ishte diçka shumë e vështirë për ta.
- - - - - - - - - -
Translation by Google:
The last to close Evidence of Love is Ermali. He sits next to the broken heart and initially stated that he is not sure if right heart has chosen. Meda begins to tell his story of love, which is where Francis began to cry. It looks very upset as he hears the meda that tell the story of his love. Ermali shows that there is known a girl that she had an affair and that the moment he entered the Big Brother but with him it is not already sure if his relationship continues or has ended. Meda, speaks very understanding of people seeking means that it is very difficult to talk about his feelings. He says he initially saw women as sex object, and with this girl everything was different. Residents say it has changed the face, while showing that it is in trouble is because to talk about such a thing and ends his story. Matthey who noted that Francis was crying asking to go out for smoking a cigarette. as arising out Francesca asks why he is upset and crying Francis whispers "Dad knows nothing". Then it says there is only this, but many things together, citing the story of meda. Out go the other residents where Anila and Liami wondering why Francesca was upset, but she wants to talk. They begin to comment, saying the proof test of Love was something very difficult for them.

No comments:

Post a Comment